dilluns, 6 d’octubre del 2008

Últimes notícies sobre l’homenatge nacional que es farà a Lluís Maria Xirinacs el proper 13 d’octubre al Palau de la Música de Barcelona.

Aquest acte co-organitzat per la Comissió Centenari de l’estelada, produït per Picap i dirigit per Joel Joan és preveu com a èxit rotund.

Per a qualsevol informació extra no dubteu en contactar amb nosaltres, al nostre mail, telèfon.

Cordialment,Lluís Brunet - lluisbrunet@lluisbrunet.cat – 93 727 36 56
Ferran Verdaguer - ferranvo@gmail.com – 670 614 152

A 6 cinemes de Catalunya és podrà veure en directe l´homenatge nacional a Xirinacs...de Palamòs fins a Lleida del dia 13 d’octubre.

A tots aquells que no els hagi estat possible tenir localitat per l´homenatge del proper 13 d´octubre a les 21:00 el Palau de la Música Catalana (co-organitzat per la Comissió del Centenari de l´Estelada) degut a que totes les localitats ja estan exhaurides tot i la poca difusió que n´han fet els mitjans de comunicació "oficials".Podreu gaudir-ne en directe el mateix dia 13 d´octubre als següents cinemes:Berga (Berguedà) - Cinemes Catalunya - C/Ciutat,33La seu d´Urgell ( Alt Urgell) - Cinemes Guiu - Av.Celoria,54Lleida (Segrià) - Cinemes Rambla - Anselm Clavé,11Mollerussa (Plà de l´Urgell) - Cinemes Urgell - Navarra,7Palamós (Baix Empordà) – Cinemes Kyton - Av.11 de setembre,18Tàrrega (Urgell) - Cinema Majestic- Av.Catalunya,56 L´acte comptarà amb les intervencions de:

Mossèn Dalmau
Josep Guia
Rosa Calafat
Arcadi Oliveres
Víctor Alexandre
Lluís Planes
Oriol Junqueras

.

.