dijous, 30 de maig del 2013

ACTES DE COMMEMORACIÓ DEL CORPUS DE SANG

ASSOCIACIÓ PATRIÒTICA CATALUNYA 1640
dijous 6 de juny de 2013

L’Associació Patriòtica Catalunya 1640 segueix la tradició iniciada l’any 2007 de recuperar i commemorar els fets de l’episodi conegut com a Corpus de Sang, esdevinguts a la ciutat de Barcelona el 7 de juny de 1640, que provocaren l’aixecament popular contra la injustícia i l’opressió i menaren Pau Claris a proclamar la República Catalana.

PROGRAMA D’ACTES:

21:00H - Sopar commemoratiu

En el transcurs del sopar intervindrà el Catedràtic de ciències polítiques a la Universitat Pompeu Fabra i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional Ferran Requejo.

També tindrà lloc l’entrega de la VII Medalla d’Honor “Pau Claris” amb què la nostra Associació vol reconèixer i homenatjar la trajectòria en la defensa dels drets i les llibertats de la Nació Catalana de persones físiques o jurídiques.

Per decisió del Jurat, l’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (ANC), representada per la seva presidenta CARME FORCADELL, serà la guardonada.

Succeeix en aquest reconeixement altres entitats i persones què, al llarg de tot el nostre territori nacional s’han distingit per la seva lluita en defensa del nostre país i la seva cultura: el Front Nacional de Catalunya (2007), Acció Cultural del País Valencià(2008), la xarxa d’escoles La Bressola (2009), Joan Triadú i Font (2010), l’Obra Cultural Balear (2011) i Mònica Terribas(2012).

Destaquem l’assistència al sopar, entre d’altres, del Cap de l’oposició al Parlament i president d’ERC Oriol Junqueras, del secretari del Parlament de Catalunya i secretari d’Organització de CDC Josep Rull, de la senadora d’ERC Ester Capella, de l’eurodiputat de CiURamon Tremosa.

El sopar tindrà lloc a l’Hotel Montblanc (Via Laietana, 61) i el preu serà de 25 euros per persona. L’hotel disposa d’un nombre limitat de places gratuïtes d’aparcament per als assistents. L’aparcament de l’hotel està situat al mateix edifici, just a la dreta de l’entrada.

Cal que envieu un correu electrònic fent la reserva a csunyol@catalunya1640.cat i que feu l’ingrés del sopar al compte corrent de l’Associació indicant el vostre NOM i la referència SOPAR2013 (LA CAIXA 2100-0032-73-0103346086) abans del 05/06/13.

El sopar està obert  a tothom que hi vulgui venir; per tant, us preguem la màxima difusió d’aquest acte.

La Junta Directiva de l’Associació Patriòtica Catalunya 1640

 Amb el suport de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes

.

.