dilluns, 15 de juliol del 2013

Ens deixa en Jordi Vila del FNC


Ha mort un antic militant del 
Front Nacional de Catalunya, Jordi Vila Foruny.


En Jordi Vila-Foruny és un dels entrevistats en el projecte PATRIOTES de CAT1640 i habitual dels actes del 6 de juny fets per aquesta organització

HONOR I GLÒRIA ALS PATRIOTES CATALANS!!!!

Jordi Vila i Foruny (Barcelona, 1933 - 2013) era un industrial i polític català.

Nascut el 1933 a Barcelona (Barcelonès), estudià Econòmiques i Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona. Ingressà el 1955 al Front Nacional de Catalunya, a través de la seva secció universitària, participant activament en la reconstrucció de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC). L'any 1964 fou condemnat pel règim franquista, juntament amb Joan Colomines i Puig, per participar en una recollida de signatures a favor del català. 

Dins del FNC ocupà càrrecs directius al Consell Nacional i al Comitè Executiu. Després es va passar a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), de la que en fou president de la federació de Barcelona. A les eleccions generals espanyoles de 1986 fou escollit senador de CiU per la província de Barcelona en substitució del dimitit Ramon Trias i Fargas. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 1988 i 1992 fou elegit diputat al Parlament de Catalunya.

.

.