dilluns, 28 de maig del 2012

Mor un policia local a Manresa

Mor el policia local de Manresa que va ser atropellat per un conductor

L'autor de l'atropellament està pendent de ser jutjat per un cas similar a Sant Fruitós de Bages
L'agent de la Policia Local de Manresa que va ser envestit pel conductor d'un ciclomotor ha mort aquesta matinada.
Els fets van passar la nit de dilluns, i des d'aleshores l'agent estava ingressat a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Es preveu que el conductor del ciclomotor, Marc A.M., de 21 anys i veí de Manresa, passi a disposició judicial aquest dijous. Es dóna el cas que l'arrestat ja va ser detingut l'any 2009 per atropellar un policia local de Sant Fruitós de Bages, el qual també va resultar ferit greu. Per aquest cas, Marc A.M. està pendent de la justícia i s'enfronta a una petició de cinc anys de presó per un delicte de lesions i un altre contra la seguretat del trànsit.
L'atropellament de l'agent mort va tenir lloc aquest dilluns a dos quarts d'onze de la nit, a la carretera del Pont de Vilomara, quan un policia local va intentar aturar el ciclomotor i el va haver d'esquivar per no ser atropellat. Tot seguit, el vehicle va impactar amb violència contra un altre agent, que va haver de ser atès d'urgència al lloc dels fets per una ambulància medicalitzada del SEM.
L'agent de la Policia Local va patir un politraumatisme sever amb fractures obertes de les tíbies i el peroné de les dues cames, fractura de pelvis, pneumotòrax, hematoma al fetge, hemorràgia i altres traumatismes menors. A més, va haver de ser intervingut d'urgència en dues ocasions. Finalment, l'agent ha mort aquesta matinada de dimecres.

.

.