dilluns, 28 de maig del 2012

Jordi Gomis, descansa en pau company

Mor al Pic Aneto un conegut veí d'Alcover mentre practicava una travessa

Jordi Gomis era membre de Reagrupament i fou el número tres de la llista d'Esquerra-Catalunya Sí al Congrés de Diputats en les passades eleccions

Redacció - Alcover (Alt Camp)
28 de maig de 2012
Delcamp.cat
Una imatge que Gomis mostrava al seu Facebook. Era un gran enamorat de la muntanya.
Una imatge que Gomis mostrava al seu Facebook. Era un gran enamorat de la muntanya.

Gomis, el primer per la dreta, en una imatge de la presentació de la candidatura d'Esquerra-Catalunya Sí
Gomis, el primer per la dreta, en una imatge de la presentació de la candidatura d'Esquerra-Catalunya Sí


Un muntanyenc de 41 anys i veí d'Alcover, Jordi Gomis, ha mort aquest diumenge després de patir un accident al Pic Aneto, concretament a la zona coneguda com el Pas de Mahoma, segons ha informat la subdelegació del govern espanyol a Osca. Es tracta d'un punt molt proper al pic, a més de 3.000 metres d'alçada. Gomis era un enamorat de la muntanya i n'era un expert.
En les tasques de recuperació del cos de la víctima, que ha caigut uns 300 metres per un tall rocós i amb gel i ha estat localitzat poc després de les dues del migdia, hi ha participat l'equip de rescat de la Guàrdia Civil de Benasc, un helicòpter i un metge del 061. El facultatiu ha certificat la mort del muntanyenc i el seu cadàver ha estat traslladat a Benasc.

Gomis, molt conegut a Alcover i arreu del país

Jordi Gomis, alcoverenc conegut al seu poble i també arreu del país, fou un dels membres destacats del partit de Joan Carretero al Camp de Tarragona. Era membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament.
Actiu militant independentista, va participar de valent en la campanya a les eleccions al Parlament i també al Congrés de Diputats. En aquestes darreres, conjuntament amb Esquerra-Catalunya Sí va ocupar el número tres de la llista dels independentistes.
Gomis ha col·laborat també en diversos mitjans de comunicació com articulista d'opinió, també a delCamp.cat, i avui s'estrenava al diari digital NacióDigital.cat. En podeu llegir l'article pòstum a la dreta d'aquesta pàgina.

El perfil de Jordi Gomis

Jordi Gomis va néixer a Alcover (Alt Camp) el 1971, estava casat i tenia una filla. S'havia llicenciat en Ciencies Econòmiques i havia fet estudis de màrqueting a l'Escola d'Alta Direcció i Aministració. Professionalment treballava com a director comercial a Indugraf Offset, del sector de les arts gràfiques. Aficionat als esports de muntanya, i políticament independentista, li agradava de dir que deixava "el debat dreta-esquerra com a secundari en l’actual panorama polític català".

.

.