dissabte, 6 d’agost de 2016

Ens ha deixat Fanni Sancristòful

La primera tinent d'alcalde i actual regidora d'Ensenyament i Turisme a l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Fanni Sancristòful, va morir ahir a l'edat de 55 anys, víctima d'una llarga malaltia. La cerimònia de comiat se celebrarà aquesta tarda a les 5 a l'espai Joan Carles Amat, al costat del pavelló municipal.

Mestra de professió, feia 5 anys que Sancristòful era regidora de govern (ERC) a l'Ajuntament de Monistrol, que ha decretat tres dies de dol oficial per la seva mort. Durant tot aquest temps, Sancristòful va posar en marxa projectes com la Festa dels Romeus, de la qual era el pal de paller, i també va transformar la Fira de la Coca i el Mató, i va potenciar l'eix gastronòmic de l'esdeveniment a través de la creació de propostes com el Restaurant de la Gastronomia del Montserrat.
La mort de la primera tinent d'alcalde de Monistrol va consternar ahir la població, on era molt coneguda, no solament per la seva faceta de regidora, sinó també pels seus vincles amb entitats i la participació en festes i activitats que es fan al poble. L'alcalde, Joan Miguel, va recordar ahir Sancristòful com una persona "molt dialogant i molt compromesa tant amb el poble com amb el país", (era militant d'ERC i membre de l'ANC).

En va destacar la faceta "d'activista en tots els sentits", i la va definir com "una monistrolenca de cap a peus", perquè ja de ben petita s'havia vinculat a les activitats que es fan a Monistrol. Havia estat membre de l'Artiesplai, de la coral, de les caramelles, havia ballat a l'Esbart, havia estat membre de la Colla dels Tronats, i també participava molt activament en la Festa de Sant Sebastià.
Pel que fa al seu vessant polític, l'alcalde en va destacar les aportacions especialment en l'àrea de Turisme, tenint en compte que aquesta cartera ja la tenia al mandat anterior. Miguel va posar en relleu la professionalitat de Sancristòful, i va dir que hauria estat la candidata a l'alcaldia a l'actual mandat si no hagués estat per la malaltia que tenia.


Descansa en pau

.

.

EL CEMENTIRI ÉS PLE D'HEROIS.

EL CEMENTIRI ÉS PLE D'HEROIS.