dimarts, 5 de gener de 2010

SANTI SALGUERÓ I FLIX "SANTI VILANOVA"


SANTI SALGUERÓ I FLIX
"SANTI VILANOVA"
(1967 - 2010)

En SANTI ens ha deixat aquest matí. Podeu acomiadar-vos d'ell demà dia 5 de gener de les 14'45 a les 22h a la Sala de Vetlla 7 del Tanatori de les Corts, just a tocar de l'Estadi del F.C. Barcelona. L'enterrament serà dimecres, 6 de gener, dia de Reis a les 12'45h al mateix Tanatori de les Corts. Posteriorment l'incineracio a les 14'45h al Cementiri de Montjuïc. Part de les seves cendres seràn escampades al terreny de joc del Camp Nou, per desig de'n Santi.

La família necessita un cop de mà per fer front a les diferents despeses. Nosaltres tindrem una guardiola als bars LA JARRA i JAGUAR durant demà que hi ha futbol i el pròxim partit del Barça a casa. Allà podreu fer la vostra aportació, tot preguntant a les barres dels bars mencionats. Per a la vostra tranquil·litat hi haurà una llista on apuntaràn el vostre nom, e-mail i quantitat que entregueu.

Si us va millor, podeu fer el vostre ingrés durant els pròxims dies al compte de la família de "la Caixa" indicant el vostre nom en el full d'ingrés: 2100 0024 90 01 05805316.

La familia vol agraïr totes les mostres de condol rebudes. Així mateix, hem pagat una esquela que sortirà demà a l'Avui i diverses persones preparen pancartes per a exhibir a l'Estadi els pròxims partits.

En SANTI tenia molts amics, es prega que feu difusió d'aquest correu i parleu amb periodistes, comunicadors, etc. per si poden difondre la notícia.

.

.

EL CEMENTIRI ÉS PLE D'HEROIS.

EL CEMENTIRI ÉS PLE D'HEROIS.