divendres, 28 d’agost de 2009

HOMENATGE AL GENERAL MORAGUES

12:00 hores HOMENATGE AL GENERAL MORAGUES

Hi intervindran:

Francesc Xavier Hernàndez i Cardona.
És catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials.

Especialitzat en història militar, desenvolupa treballs i investigacions diverses en aquest camp. La seva obra més reconeguda és els 4 volums de la Història Militar de Catalunya.

Toni Strubell i Trueta.

És filòleg. Amb un llarg historial de compromís cívic i patriòtic, Creu de Sant Jordi l'any 2002, actualment és el coordinador de la Comissió de la Dignitat.

Joan Carretero.

És metge. Ha estat alcalde de Puigcerdà i Conseller de Governació. Actualment lidera el moviment per una candidatura independendentista i de regeneració democràtica d'ampli espectre, que representa Reagrupament.Després de les intervencions de l'acte, tindrà lloc la ofrena floral al monument a Moragues.Lloc: Monument a Moragues, Pla de Palau (al costat de la Plaça Pau Vila). Barcelona.(metro: L4, Barceloneta. Autobusos: 64, 14, 17, 36, 57 i 157)_____________________________________________

14:00 hores. DINAR POPULAR

Arrossada popularPreu: 15 eurosCal reservar i fer el pagament previ ABANS DEL 9 DE SETEMBRE. Podeu fer-ho:Associats a Reagrupament: a través dels respectius coordinadors territorials (de comarca o districte).Ingressant l'import del dinar en el compte corrent de La Caixa: 2100-3031-83-2200604441, fent-hi constar nom i cognoms i el concepte: "dinar".Lloc: Parc de la Barceloneta (a 7 minuts a peu del monument a Moragues)

.

.

EL CEMENTIRI ÉS PLE D'HEROIS.

EL CEMENTIRI ÉS PLE D'HEROIS.